З вірою до нових звершень! Зі святом!

07.06.2022 13:22

Вітаю з останнім дзвоником 2021

 

Промайнув навчальний рік для нас вперше в житті , коли країна охоплена в полум'і повномаштабноі війни....24 лютого назавжди ввійде в підручники історіі і змінить світ. Сусідня недокраїна , яка декларувала братні стосунки, показала повністю свою суть і єство загарбника , вбивці, мародера, гвалтівника, руйнівника всього того, що немає в них, що краще в нас, що нажито тисячами років наполегливоі праці наших предків , нами....
 Це виклик для всіх.. перші тривоги, свист ракет, бомбардування міст і сіл...страхи , які назавжди залишаться в серцях наших дітей , нас..Перші мобілізовані... з села, району.. створення добровольчих загонів місцевоі тероборони....переживання  рідних за всіма, хто пішов захищати нас , дітей, жінок,  бабусь і дідусів, які згадують лихоліття попередньоі війни і завжди казали...щоб така біда більше не повторилася... Не судилося...Але будь яка подія завершується ....і  слава Богу ми   змогли завершити  навчальний рік хоча  дистанцйно, проте в нашому тилу без бомбардувань і руйнувань із збереженням життя всіх...
Дякуємо всім педагогам , вихователям за ініціативність,творчість,наполегливість, любов до своєі справи, розуміння і вміння йти на компроміси, за хороші знання наших дітей, за виховання в учнів любові до Украіни, почуття патріотизму, поваги до історичних цінностей украінськоі націі .
Дякуємо!!!
Дякуємо нашим працівникам ,які створювали в гімназіі комфортні умови для навчання, за тепло в класах, за чисті приміщення,  за смачні сніданки й обіди.
 Також хочу  подякувати всім нашим працівникам , Сергію Савовичу, Леоніду Сергійовичу, Володимиру Володимировичу , всім односельцям,  які в окопах на передовій, стоять на блок-постах , які з кожним днем наближають нашу перемогу і дають можливість навчатися працювати, житти. Нехай Бог всіх іх оберігає і щоб всі повернулися живі і здорові.

Дорогі батьки! Сьогодні в нас останній дзвоник! Всіх вітаю зі святом! Незвичним, не в приміщенні гімназіі, без наших дітей , вихованців, вчителів ,батьків, гостей.... Проте в нашому тилу більш безпечним ніж в інших куточках країни. 

 Але будь які погані подіі змінюються на кращі. Ми віримо в нашу Перемогу, дякуємо батькам ,які захищають нас, і зараз під свистом куль на передовій, на блок- постах...дякуємо батькам,  які  допомагали організувати дистанційне навчання,за розуміння, терпіння, співпрацю, за ваших дітей, які стануть гідними громадянами нашоі Украіни і будуть розбудовувати , зміцнювати, піднімати економічну міць...

Бажаю всім нам Перемоги, мирного неба і щоб ми всі зустрілися на порозі гімназіі на перше вересня живі і здорові під дзвінкий радісний сміх дітей! 

Наших випускників та усіх учнів вітаю зі святом Останнього дзвінка!

 
Всім нам хочу побажати віри в Перемогу, віри в Збройні сили Украіни у всі ті підрозділи , які нас захищають. Разом ми сила, яку непобороти нікому. Всім гарно відпочити, набратися сил і енергіі і розпочати новий навчальний рік в стінах гімназіі, з Перемогою з щасливим сміхом наших дітей. 
Слава Україні!
                                                                                                                                                       Адміністрація закладу