Вітаємо своїх випускників!

29.06.2022 14:26

ВИПУСКНИКАМ – 2022 | Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №270  «Іскринка»

Щиро вітаємо випускників  нашої гімназії: гордих і схвильованих, доброзичливих, толерантних, веселих і дотепних із отриманням документа про її закінчення.

Адже сьогоднішня радість, яка одна на  всіх, запам’ятається надовго!

Ваш клас – це 17 чудес  світу,  сімнадцять палких сердець.

 

А за вікном буяє знову літо

Хоч і не таке солодке та п’янке

І нам судилося його зустріти

Воно для України не просте

 

Та ми зібрались, бо продзвенів останній

Дзвінок для наших всіх випускників

Не голосно дзвенів, бо був в онлайні,

А так лунати голосно хотів

 

І залунає. І це буде скоро.

Ми переможем. Закінчиться війна.

Розімкнеться нарешті коло,

Воскресне розстріляна весна.

 

Любі наші діти! Наш  Жовкинівський  шкільний  дім  -  це  кузня  знань  і  майстерня виховання,  де  дитину  оточують  краса,  пошук,  фантазія  і  творчість.

Наш  шкільний  дім  -  це  пошук  сенсу  життя,  пошук  ідеалів  добра  і  любові,  правди  і  краси.

Наш  шкільний  дім  -  це  місце, де  вчаться  бути  щасливими…

    У кожної людини повинен бути будинок -  те  місце, де його люблять і чекають, розуміють і приймають таким, який він є, де тепло і затишно.

 

На початку шкільного життя ви  разом  із  батьками  та  вчителями обговорили  план будівництва  «будинку мрії», створили спільний проект  класного будинку, який побудує не Джек, а вони  самі,  бо  діти мріяли побудувати будинок, де всі будуть жити   щасливо в любові та злагоді. Ми  мріяли створити  будинок  з «будівельного матеріалу» з особливими властивостями: доброти, розуміння, взаємодопомоги, терпіння, такту, гумору.     Фундамент  нашої  школи  -  це  професійний  і  творчий  потенціал учителів  на  чолі  з  директором  школи. Шкільний дім як і батьківський, але із більшими можливостями і вибором.  У  ньому  і затишно кожному,  як  у  сім’ї  - кожного люблять,  поважають, цінують.  Наш  дім  -  це  співдружність дітей і дорослих.  Це  кузня знань  і майстерня дитячих душ.  Це  святилище, де  вчаться  бути  щасливими.  Дорогі  випускники,  будьте завжди  щасливими.   Будьте гідними громадянами своєї держави та вірте в себе!

Ми збудували  прекрасну  будівлю  і вам  залишилося  лише зробити впевнені кроки, щоб втілити свої мрії. Зробіть це  всі разом! Все у вас буде добре!

ВСЕ БУДЕ Україна! Успіхів вам! Щасливої дороги!