Про проведення Дня знань

31.08.2020 08:21

Шановні батьки!

Перш ніж привести дитину в школи, будь ласка, зверніть увагу на особливості організації навчання Ваших дітей в умовах пандемії та дотримуйтеся наступних вимог.

1. Обов’язково кожного ранку перед виходом дитини до школи потрібно робити термометрію, перевіряти наявність респіраторних симптомів: кашель, чхання. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря та попередити класного керівника чи  відповідальну особу(соціального педагога Ворсу Н.М.) та прийняти міри самоізоляції.

2. Приводьте дитину або слідкуйте, щоб дитина приходила до закладу своєчасно, згідно з графіком занять, зберігаючи дистанцію з працівниками та іншими учнями 1,5 м. Уникайте скупчення людей.

3. Надайте класному керівнику свій достовірний мобільний номер телефону або інших членів родини для зв’язку у разі виникнення непередбачуваної ситуації (погіршення стану здоров’я дитини, тощо).

4. Пам’ятайте, що в учнів 5 – 9 класів мають бути захисні маски або респіратор. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять. Під час пересування приміщеннями школи, використання захисних масок є обов'язковим .

5. З метою отримання оперативної інформації про зміни в організації роботи школи (режим, освітній процес, функціонування групи продовженого дня) щоденно переглядайте офіційний сайт школи та Viber (група «Батьки Жовкинівської ЗОШ»),  де буде розміщено відповідну інформацію.

6. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен обов'язково зі своєю пляшечкою води.

7. Гаряче харчування  буде організовано з 02.09.2020р., 01.09.2020 р. буде виданий сухий пайок.

8. Підручники учні отримають 01.09.2020р. в школі.

9. 01.09.2020 р.  святкування Дня знань для учнів 1,9 класів буде проводитися на шкільному подвір’ї,для  решти учнів – у класних кімнатах.

Про початок та форму проведення свята повідомлять класні керівники 31.08.2020р.

P.S: Батькам учням 1 та 9 класів дозволено бути на святі при наявності  засобів індивідуального захисту та з умовою дотримання соціальної дистанції.

Шановні батьки! Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти власне здоров`я та здоров’я дітей! Здоров`я дитини та кожної родини – це головне!

Вдячні за порозуміння!